Primar: Dacă se închide Cariera Pinoasa va fi jale

Autoritățile locale din comuna Fărcășești, dar și cetățenii, sunt în alertă după ce inspectorii de muncă din Gorj au decis sistarea activității de funcționare în zona cuprinsă și afectată de alunecarea de teren. Edilul, dar și oamenii se tem că această carieră va fi închisă definitiv, ceea ce ar însemna un dezastru pentru comunitate.




Primarul Drăgoescu se bucură de faptul că alunecarea de teren care a acoperit mai multe utilaje din Cariera Pinoasa nu s-a soldat cu victime omenești, dar se teme că incidentul nu va rămâne fără urmări. 


S-a luat o primă măsură, aceea de sistare a a activității în zona afectată, dar speră să nu se ajungă la închiderea carierei.


"Eu nu știu exact ce s-a întâmplat acolo pentru că fiecare are varianta lui. Eu sper să nu fie închisă pentru că foarte mulți oameni din comună lucrează acolo, ar fi jale. E bine că nu au fost victime sau o tragedie mai mare. La noi în zonă nu s-a mai întâmplat așa ceva. Toată cariera e pe raza comunei Fărcășești și dacă se va închide va fi afectat și bugetul local. Să nu mai spus de familiile care vor rămâne fără o sursă de venit. Eu sper să nu se ajungă acolo”, a declarat Constantin Drăgoescu, primarul din Fărcășești.

Vizualizări: 2,694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: