Primar: Centrul de vaccinare funcționează foarte bine

Primarul din comuna gorjeană Turburea se declară mulțumit de activitatea centrului de vaccinare care funcționează în comuna pe care o conduce și unde 70% din populație este imunizată. Ion Bârcă susține că la centru se lucrează în două fluxuri și există și o echipă mobilă care se deplasează în comunele învecinate.

Primarul susține că oamenii din Turburea și nu numai au înțeles că singura șansă de a scăpa de pandemie este vaccinarea.

Așa s-a ajuns ca, în centrul de vaccinare din Turburea, să se imunizeze zilnic zeci sau chiar sute de gorjeni. ”Centrul de vaccinare funcționează foarte bine și avem două fluxuri. Mai mult decât atât, avem și o echipă mobilă care, fără nicio exagerare, s-a deplasat cam în 20 de comune din Gorj pentru vaccinarea cetățenilor. Am avut o colaborare foarte bună cu primarii și am reușit să-i facem pe cetățeni să înțeleagă faptul că trebuie să se vaccineze”, a declarat primarul Ion Bârcă.

Mai mult decât atât, primarul din Turburea este mulțumit și de felul în care este coordonată campania de vaccinare. ”Cei de la DSP au pus la dispoziția centrului de vaccinare de la Turburea tot ce trebuie, de la vaccinuri până la materialele necesare. Dacă nu în fiecare seară, la două seri sunt sunat de directorul de la DSP, dar și de președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, ca să se asigure că totul este în regulă și vaccinarea se desfășoară în condiții normale. Se fac eforturi mari și, dacă mergem în ritmul acesta, eu cred că o să scăpăm. În Turburea, cred că 70% din cetățeni sunt vaccinați, vorbesc de cei care sunt acasă, nu mă raportez și la cei plecați în străinătate. Să nu mai spun că am avut zile și cu 200 de vaccinări”, a mai spus Ion Bârcă.

Vizualizări: 1,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: