Suta de lei nu se dă pentru a treia doză de vaccin

Gorjenii care s-au vaccinat cu schema completă de vaccin anti-Covid vor avea parte de tichete de masă. Bonurile valorice au ajuns deja în centrele de imunizare din Târgu Jiu, iar valoarea unui singur tichet este de 100 de lei.

Direcția de Sănătate Publică Gorj transmite faptul că vor beneficia de aceste tichete doar persoanele vaccinate cu schema completă, începând cu data de 3 septembrie 2021.

”Persoanele vaccinate cu schemă completă, începând cu data de 3 septembrie 2021 (data intrării în vigoare a Ordonanței), primesc o alocație de hrană în valoare totală de 100 de lei, sub forma a 5 tichete în valoare de 20 lei fiecare. Vă informăm că schema de vaccinare completă împotriva COVID-19 cuprinde o doză (vaccin Johnson & Johnson) sau două doze (vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca”, transmite DSP Gorj.

De asemenea, aceste bonuri pot fi ridicate de la medicii de familie ori din centrele de vaccinare. ”Direcția de Sănătate Publică Gorj a distribuit tichetele de masă către centrele de vaccinare și medicii de familie, acestea putând fi ridicate exclusiv de unde s-a efectuat imunizarea. În cazul persoanelor imunizate prin intermediul echipei mobile, tichetele de masă vor fi ridicate de la centrul de vaccinare de care aparține echipa mobilă”, mai transmite instituția.

Cei care se imunizează acum cu doza a treia nu vor beneficia de aceste tichete în valoare de 100 de lei.   

Vizualizări: 2,242

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: