Prefectul Iulian Popescu: Instituțiile erau niște satrapi pe propriile moșii

Am adus spiritul și litera legii în funcțiune! Așa își rezumă, pe scurt, prefectul județului Gorj cele nouă luni în această funcție. Iulian Popescu și-a înaintat demisia către ministrul Afacerilor Interne pentru a se putea ocupa de campania electorală, el candidând pentru Primăria Târgu Jiu. 

Într-o emisiune la un post local de radio, Iulian Popescu a vorbit despre experiența din vârful Prefecturii. A mărturisit că și-a dorit și a reușit, în final, să aducă un strop de normalitate în instituție și în alte instituții publice care nu aveau deloc accentul pus pe interesul cetățeanului.

„A fost o experiență foarte interesantă. Am vrut să aduc un strop de normalitate, de a face ca instituțiile să fie în interesul cetățeanului, nu niște satrapi pe moșiile proprii. Discutăm de ce se întâmplă cu primarii care-și asumă bugetele în viziune personală fără să discute cu consilierii locali, ce se întâmplă la Consiliul Județean, cu autoritățile de mediu care nu țineau cont de cetățean. De multe ori, cetățeanul s-a simțit abandonat de autorități. Am adus spiritul și litera legii în funcțiune”, a declarat prefectul într-o emisiune la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: