Elevii unei școli din Gorj au fost duși la școală cu un microbuz fără licență. Reclamație!

Elevii din comuna Padeș, județul Gorj, au fost duș la școală cu microbuze care nu aveau licență de transport. Situația a fost reclamată de un cetățean. Acesta a sesizat autoritățile competente.

Primarul de la Padeș, Mihăiță Gabriel Troacă, spune că microbuzele aveau licența expirată din cauza unor întârzieri. El susține că documentele au fost depuse la Autoritatea Rutieră Română și că în cursul zilei de astăzi va fi soluționată problema.

Edilul afirmă că decizia de a funcționa și fără licență a fost luată pentru binele copiilor: ”Ok, de-acord că era o întârziere, dar trebuie să se gândească ca de suferit au copiii noștri”, a scris Mihăiță Troacă pe pagina sa de socializare.

Conform primarului, cel care a întocmit reclamația face parte din ”echipa contracandidatului advers”, iar responsabilul pentru realizarea documentelor necesare licenței este ”ginerele contracandidatului”.

”Dragi locuitori și părinți de copii, vă aduc la cunoștiință că în urma unui apel telefonic la numărul de urgență, efectuat de către echipa contracandidatului advers, s-a reclamat faptul că microbuzele școlare au licența de transport expirată”, transmite edilul de la Padeș.

Vizualizări: 2,329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: