Prefectul Iulian Popescu anunță o nouă investiție în Gorj

O nouă investiție s-ar putea contura în județul Gorj. Prefectul Iulian Popescu anunță că sunt investitori interesați să realizeze în județul nostru un centru pentru recuperarea persoanelor cu dependențe. Au venit deja să vadă câteva locuri unde ar putea implementa acest proiect. Planurile sunt văzute cu optimism mai ales că, în județul Gorj, nu există un astfel de centru. 

Aceasta e o problemă socială tot mai greu de rezolvat mai ales că nu există în apropiere astfel de centre. Un investitor care deține un astfel de spital în Sebeș e interesat să deschidă și în Gorj unul. “O nouă investiție în județul nostru. În curând, vom avea un centru pentru recuperarea persoanelor cu dependențe. Pentru noi este foarte importantă această investiție. Știu că este o problemă socială reală. Sunt părinți care nu știu ce să facă cu copiii care au căzut în această  dependență a drogurilor și un astfel de centru este în planul nostru de dezvoltare, trebuie să le avem în județul Gorj. Poate fi folosit și de persoane din afara județului”, a spus prefectul Iulian Popescu.

„Am venit să vedem câteva locuri pentru că vrem să ajutăm oamenii dependenți de alcool, droguri sau au probleme psihiatrice”, a spus unul dintre investitori. „Vorbim de un centru post-cură, ceea ce înseamnă continuarea spitalului, unde să ne axăm foarte mult pe un stil de viață sănătos, continuarea tratamentelor prescrise în spital, terapii foarte multe în care psihologii să-i pregătească pe cei care pleacă de la noi și să nu mai cadă în sfera dependenței”, a spus Laura Catană, cea care are în plan să deschidă și în Gorj un centru care să ajute pacienții să lupte mai ușor cu dependențele.

Vizualizări: 3,385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: