Prefectul de Gorj, copilot la raliu. „Trebuie să fim campioni în tot ce înseamnă turism de aventură!”

Un nou raliu a avut loc, în acest weekend, în Târgu-Cărbunești. A avut loc Cupa Stejeret - Campionatul de Viteză - etapa a V a. Prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, a fost copilot. A fost alături de pilotul Mario Călugărița.

De pe locul din dreapta, prefectul Iulian Popescu le-a spus celor prezenți că își dorește ca județul Gorj să devină și mai atractiv când vine vorba de turismul de aventură pentru că are cu ce se lăuda.

„Sunt plin de nerăbdare să primesc o porție bună de adrenalină și felicit toți organizatorii. Mă bucur că Gorjul devine tot mai atractiv pentru sportul cu motor. Trebuie să fim campioni și nu numai în tot ce înseamnă turismul de aventură”, a fost mesajul prefectului Iulian Popescu.

Drumurile spectaculoase din Gorj sunt des alese de pasionații de cai putere și aventură pe patru ori două roți. Transalpina este, de departe, șoseaua preferată de cei mai mulți. Nu e de mirare că Drumul Regelui nu lipsește din marile competiții naționale de raliu, unde participă atât piloți români, cât și străini. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: