Summitul tinerilor la Târgu Jiu! Înscrieri!

Summitul Tinerilor revine în perioada 16-19 noiembrie la Târgu Jiu, care este, în acest an, Capitala Tineretului din România 2023! Cu un concept inspirat de tema Anului European al Competențelor - "Abilitate/Agilitate," evenimentul se concentrează pe practici verzi, digitale și incluzive sub motto-ul "UnLearn, ReLearn, Learn." Summitul Tinerilor 8 este susținut de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+, componenta de participare a tinerilor.

"Practic, în cadrul fiecărei activități explorăm obișnuințe nesănătoase de care să ne dezvățăm, ne conectăm la lucrurile pe care le știm deja și le reînvățăm și, bineînțeles, învățăm ceva nou într-un cadru relaxat, non-formal", spun reprezentanţii

Summitul Tinerilor va găzdui ateliere care explorează cele trei teme principale - competențe verzi, digitale și incluzive. Conferințele cu speakeri inspiraționali vor oferi o perspectivă valoroasă asupra acestor domenii, iar sesiunile de networking vor facilita interacțiunea și schimbul de idei între participanți.

Evenimentul reprezintă unul dintre cele mai ambițioase din calendarul mișcării de tineret din România și este organizat anual în Capitala Tineretului din România de către Guvernanța programului, care include Consiliul Tineretului din România, Federația Tinerilor din Cluj, PONT Group și Banca Comercială Română BCR, alături de Federația START și Primăria Târgu Jiu, co-managerii ediției actuale a programului.

Pentru a participa, cei interesați trebuie să completeze formularul de înscriere disponibil la următorul link: Formular de Înscriere.

Summitul Tinerilor reprezintă o oportunitate unică pentru tinerii din România de a-și dezvolta competențele, de a se conecta cu experți și de a contribui la dezvoltarea lor personală și profesională într-un mediu inspirant și interactiv.
 
 

Vizualizări: 582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: