Se răcește vremea

Deși suntem în mijlocul toamnei, temperaturile sunt încă de vară târzie. Dar nu va mai dura prea mult această vreme bună pentru că meteorologii spun că spre sfârșit de octombrie deja va începe mai serios frigul. Până atunci încă ne putem bucura de soare. 

Veștile rele încep de duminică atunci când se așteaptă o răcire mai accentuată în jumătatea nordică a țării. Iar începând de luni, frigul va pune stăpânire pe toată România. Temporar. Pentru că apoi din nou va fi cald.

Alina Șerban, meteorolog ANM a explicat în detaliu la Antena 3 ce ne așteaptă în continuare din punctul de vedere al temperaturilor. ”Încă ne bucurăm de o vreme frumoasă, de toamnă, mai caldă decât în mod normal a avea la această dată. Această vreme frumoasă și mai caldă decât în mod normal pentru această dată se va menține până la finalul săptămânii în jumătatea de sud a teritoriului, chiar dacă mâine și în zilele următoare va fi puțin mai rece, adică maxime de până la 25, cel mult 26 de grade, acestea tot peste normele perioadei se vor situa.

În jumătatea nordică vom avea ușoare variații, temperaturile maxime se vor situa între 19 și 23 de grade, acestea fiind și acolo ușor mai ridicate decât ar trebui să avem la această dată”, a explicat Alina Șerban.

Vizualizări: 1,500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: