Post scos la concurs „cu dedicație” pentru un membru PSD Gorj?

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu are în desfășurare un concurs pentru ocuparea unui post vacant de inginer IA. Singurul candidat înscris la concurs și care a trecut de proba scrisă a examenului este membru al PSD Gorj. 

Candidatul „2665”, a cărui identitate nu mai este niciun secret pentru angajații Spitalului Județean, a trecut de selecția de dosare și de proba scrisă, unde comisia de evaluare, formată din colegi ai mamei sale, și ea salariată a unității medicale, i-a acordat 70 de puncte. 

Dragoș Honcioiu mai are de trecut un interviu, după care va fi declarat „Admis” și va ocupa un post de inginer IA în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. 

Despre Dragoș Honcioiu se știe că, în perioada 2016-2020, a fost consilier local din partea PSD în Consiliul Local Drăguțești. De asemenea, el este și vicepreședinte al organizației PSD Drăguțești. 

În plus, conform unei declarații de avere, datată cu 14 iunie 2022, rezultă de Dragoș Honcioiu a ocupat și un post de consilier în Ministerul Energiei. 

Vizualizări: 8,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: