Sindicalist: Nu vreau întâlnire cu Virgil Popescu, noi am solicitat întâlnire cu premierul României

Neînțelegeri între liderii de sindicat privind întâlnirea programată pe 24 august cu ministrul energiei Virgil Popescu, după ce federațiile au transmis o scrisoare prin care cer o ședință cu premierul Nicolae Ciucă. Nelu Roșca, sindicalist din Motru, susține că nu va participa la o întâlnire cu ministrul energiei și amintește că sindicatele au cerut o discuție cu premierul. 

Nelu Roșca spune că nu știe de nicio întâlnire cu ministrul energiei, Virgil Popescu. 

”Nu vreau întâlnire cu domnul Virgil. Noi am solicitat întâlnire cu premierul României și vrem întâlnire cu premierul României, iar eu vă spun aici, în premieră, că cei care au fugit de responsabilitate dacă vor face parte din delegație și nu înțeleg să ne facă întâlnirea cu domnul premier, eu nu voi participa. Voi avea discuții cu membrii de sindicat și vedem în ce parte o luăm.


Noi am solicitat la cel mai înalt nivel, la premier, așteptăm un răspuns. Dacă nu suntem de luat în calcul, vom face să fim luați în calcul, pentru că perioada care este în fața noastră va fi una destul de delicată”, a declarat președintele Sindicatului Liber din Cariera Roșiuța.

Totodată, subliniază că starea de spirit a angajaților nu este bună și că ar putea avea loc proteste.

”Eu vă spun că oamenii nu vor accepta de data asta ce a fost data trecută. Starea de spirit a salariaților este următoarea și eu vă fac o radiografie clară: stresul a crescut permanent, au fost alimentați și din partea presei, și din partea anumitor persoane care au venit și au făcut tot felul de scenarii, iar oamenii nu mai pot să suporte aceste chestiuni”, a mai spus Roșca la Tele 3.

Vizualizări: 2,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: