Aglomerație la sediul AUR. Se împart brățări la nunta lui George Simion

Este forfotă mare la filiala județeană a partidului Alianța pentru Unirea Românilor! Zeci de gorjeni au venit, zilele acestea, la sediul AUR, pentru a cere o brățară care le asigură participarea la „nunta anului”. Liderul AUR, George Simion, se căsătorește cu Ilinca Munteanu, sâmbătă, 27 august 2022, într-un sătuc din Vâlcea: Oveselu – Măciuca. 

Fiecare filială județeană AUR a primit sarcini precise pentru ca organizarea să fie ca la carte.

„De câteva zile bune tot împărțim brățări de participare gorjenilor care doresc să meargă la nunta liderului AUR, George Simion. Cei care și-au manifestat interesul sunt atât membri sau simpatizanți AUR, cât și simpli cetățeni cărora participarea la acest eveniment li se pare ceva inedit. Ne vom asigura că toți vor avea cu ce să ajungă în comuna Măciuca. Avem autocare pentru transportul nuntașilor, dar să știți că mulți au ales să meargă cu mașinile personale până în zona în care li se va permite acest lucru”, a declarat Ionelia Priescu, coordonatorul județean al acestui eveniment.


 George Simion promovează intens nunta și anunță o prezență de aproximativ 10 mii de participanți, veniți din țară și din străinătate. Ei vor putea să servească mâncăruri tradiționale și să se bucure de spectacolele ce vor fi organizate pe trei scene. De la o nunta cu specific tradițional nu puteau să lipsească meșterii populari. Prin urmare și aceștia au fost invitați să își expună marfa.

„La acest eveniment vor participa și meșteri populari din județul Gorj. Avem oameni talentați, din mâinile cărora ies lucruri minunate și toate merită expuse la acest eveniment, care se anunță a fi unul de amploare. De asemenea, și câțiva apicultori și-au manifestat dorința de a participa”, mai declarat Ionelia Priescu.

Un alt aspect adus în discuție de mirele George Simion a fost cel al meniului pentru nuntă. Acesta a lansat un apel pe Facebook, în care a cerut recomandări de la oameni, despre locurile de unde ar putea să cumpere legume bio. Ofertele nu au întârziat să apară, inclusiv din județul Gorj. „100 de kilograme de roșii îți dau eu”, i-a răspuns un gorjean din Roșia de Amaradia.

Tot despre meniu, presa centrală a aflat că, pe lângă brânza donată de Gigi Becali, aproximativ două tone, invitații se vor putea bucura de miei și berbecuți la proțap, aduși din localitățile cu tradiție în creșterea oilor cum ar fi Polovragi, Vaideeni și Jina. Vinul va fi de la Drăgășani. 

Vizualizări: 3,959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: