Peste o mie de turişti la Săcelu în doar câteva zile
Stațiunea Săcelu și-a deschis porțile în week-end și s-a bucurat de foarte mulți turiști. Atât gorjenii, dar și cetățeni din județele învecinate au profitat de week-end-ul prelungit și canicular și s-au refugiat la Săcelu, unde au descoperit o stațiune reabilitată și care se ridică la standarde europene. Peste 1.000 de persoane au intrat la bazine, iar veniturile realizate în numai trei zile depășesc sumele colectate anul trecut într-un sezon întreg.
Stațiunea Săcelu și-a deschis sâmbătă porțile cu câteva săptămâni întârziere față de anii trecuți, numai că așteptarea a meritat. Turiștii au găsit anul acesta o stațiune reabilitată și care se ridică la așteptările lor. Se pare că modernizarea plajei, dar și curățirea bazinelor atrage turiștii la Săcelu. În numai trei zile peste 1.000 de persoane au făcut plajă și s-au răcorit la bazine.
Și veniturile sunt pe măsura așteptărilor, asta pentru că numai din taxa de intrare pe plajă s-au încasat 12.000 de lei, cam ca în tot sezonul trecut. „Am rămas surprinși să constatăm că am avut la Săcelu în numai trei zile peste 1.000 de turiști. Numai sâmbătă au fost 300 de persoane, fără să facem publicitate că se deschide stațiunea, duminică au fost peste 500, iar luni, de Rusalii, plaja a fost neîncăpătoare. În aceste zile am încasat la intrarea pe plajă aproximativ 120 de milioane de lei vechi, iar la baza de tratament ale 10 milioane. Pentru mine este foarte bine, iar începutul este promițător”, a declarat Valentin Mogoe, director MedservMin.
Sondaj de opinie printre turiști
Pentru a se asigura că cei care vin la Săcelu sunt mulțumiți de condiții, cei care administrează stațiunea înmânează celor care merg la plajă sau la baza de tratament fluturașe pentru sugestii, propuneri și reclamații. „Este un nou început pentru Stațiunea Săcelu și în vederea asigurării unor servicii de calitate dăm fluturași turiștilor prin intermediul cărora să ne transmită sugestii, propuneri sau sesizări. Am primit câteva sugestii și deja le-am rezolvat. Este vorba de accesul gratuit la plajă al persoanelor cu handicap în baza certificatului de handicap și am interzis tinerilor să sară în bazine dacă în apropiere sunt bătrâni, pentru că persoanele vârstnice vin aici să se trateze și să se relaxeze fără să fie deranjate”, a mai precizat Valentin Mogoe.