Peste 20.000 de târgujieni au votat

Peste 20.000 de târgujieni au votat până la această oră. Este aproape sigur că, până la finalul zilei, numărul de alegători va trece de 33 de mii, poate chiar mult mai mult.

Rezultatul este imprevizibil, pentru că prezența este cu 20% mai bună decât cea de acum patru ani.

Iată candidații:

* Marcel Romanescu (PSD), actualul primar al municipiului Târgu Jiu, candidează pentru un nou mandat, de profesie economist.

* Iulian Popescu, fost prefect de Gorj, candidează din partea PNL pentru fotoliul de primar, întreprinzător, de profesie inginer.

* Ion-Marian Ciofîcă, manager de vânzări, este candidat independent pentru funcţia de primar, dar şi pentru cea de consilier local.

* Ionelia Priescu este susţinută de AUR pentru fotoliul de edil-şef, fiind de profesie jurist, cu ocupaţia de producător local.

* Economistul Marian Ionuţ Cioplean candidează din partea Partidului Umanist Social Liberal, fiind administratorul unei societăţi.

* Actualul viceprimar Gabriel Coica este susţinut de Partidul SOS România în cursa pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu. El este de profesie inginer.

* Adrian Tudor-Drăghici, fost viceprimar, este candidatul Partidului Verde. De profesie jurist, el este asistent cercetător.

* În cursă a intrat şi Corneliu Răducan-Morega, de profesie arhitect, fost prefect de Gorj, susţinut de Alianţa Dreapta Unită USR-PMP.

* Candidatul propus de Alianţa Naţional Creştină este profesorul universitar Vasile Liviu Andrei, fost prefect al judeţului Gorj.

Partidele care nu au candidat pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu şi au depus listele doar pentru Consiliul Local sunt PRM şi PER.

Vizualizări: 1,595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: