Patru primari PSD au anunțat că vor trece la PNL Gorj- VIDEO

Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, a anunțat că patru primari aleși pe listele PSD Gorj vor candida din partea PNL în 2024.

Este vorba despre primarii din Ionești -Sorin Lambu, Bolboși - Viorel Rotaru, Prigoria- Lucian Goață și Urdari- Mihai Calotă.

Iordache a postat pe pagina sa un videoclip cu toți cei patru primari, dar nu oricum, ci cu o regie. 

”Gata cu surprizele pentru astăzi, continuăm în perioada rmătoare. Hai la PNL, hai la treabă”, spune Iordache la finalul filmulețului.

Mihai Calotă este primar cu o experiență de peste 20 de ani în administrație, este iubit de comunitate și, în mandatele sale, comuna Urdari a devenit una dintre cele mai moderne comune din Gorj. 

Viorel Rotaru este la primul mandat în fruntea primăriei Bolboși și a reușit să obțină finanțare pentru proiecte importante în comunitate printre care alimentarea cu gaze a localității.

Sorin Lambu este la primul mandat de primar. A accesat atât proiecte cu finanțare europeană, cât și proiecte prin programele naționale de finanțare. Vine în PNL Gorj împreună cu toată echipa alături de care a câștigat alegerile la Ionești.

Lucian Goață este un primar ambițios care a reușit să obțină sume importante pentru proiectele comunei Prigoria fie că vorbim despre drumuri, alimentare cu apă sau școli. Vine în echipa liberală împreună cu toată echipa”, a transmis PNL Gorj.

Vizualizări: 5,747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: