Patru echipe sunt neînvinse în Liga 4 Gorj

Patru echipe au rămas neînvinse în acest nou sezon de Liga 4 după primele patru etape. Jiul Rovinari este liderul campionatului fiind neînvinsă în acest sezon și fără nici un gol primit.

Campionatul Județean Gorj, Liga 4, a avut un start bun pentru patru dintre echipe care nu au cunoscut încă înfrângerea. 

Alături de liderul de la Rovinari, care are patru victorii înregistrate, sunt în plutonul fruntaj, fără înfrângere dar cu câte un rezultat de egalitate, formațiile Petrolul Stoina, CSC Negomir și Minerul Mătăsari.

Jiul Rovinari este lider cu victorii pe linie dar și cu un golaveraj de invidiat, 25 de goluri marcate în patru etape și nici unul primit. Golaverajul rovinărenilor s-a îmbunătățit substanțial în ultima etapă din weekendul trecut când au învins cu 11-0 satelitul celor de la Gilortul Cărbunești, stabilind scorul etapei și al sezonului. Jiul Rovinari a câștigat între timp, la „masa verde”, și partida din etapa precedentă, care trebuia să se joace la Tismana. 

Tot în etapa a patra a reușit o victorie concludentă, în deplasare, și Vulturii Fărcășești, o altă formație cu un start bun de sezon, care s-a impus cu scorul de 5-0 în meciul cu AS Jupînești. 

Liga 4, Rezultatele etapei a 4-a

Petrolul Țicleni - Internațional Bălești 3 – 0

Minerul Mătăsari - Parângul Bumbești Jiu 4 – 1

Petrolul Stoina - Petrolul Bustuchin 4 – 0

Jiul Rovinari  - Gilortul 2 Târgu Cărbunești 11 – 0

Unirea Țînțăreni - Minerul Motru 1 – 2

CSC Negomir - CSO Tismana 2 – 2

AS Jupânești - Vulturii Fărcășești 0 – 5

Vizualizări: 2,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: