Cine a făcut scandal în vestiarul Universității Craiova, la Cluj!

Prestaţia Universităţii Craiova din repriza secundă a partidei de la Cluj şi cele două punctel pierdute în prelungiri l-au scos din sărite pe finanţatorul grupării din Bănie, Mihai Rotaru. Acesta a mers după meci să le vorbească jucătorilor în vestiar și nu a avut motive să îi felicite.

Deşi de obicei evită contactul cu echipa „la cald”, mai ales după rezultate negative, patronul oltenilor, Mihai Rotaru, n-a mai rezistat de această dată şi s-a dus în vestiarul echipei sale, unde a avut o izbucnire la adresa jucătorilor. 

„Tonul şi reproşurile lui Rotaru i-au descumpănit pe fotbaliştii Craiovei, care nu mai avuseseră parte de o asemenea reacţie din partea patronului. Rotaru a lăsat deoparte diplomaţia şi s-a dezlănţuit la adresa alb-albaştrilor, care şi-au dezamăgit încă o dată fanii”, a informat ProSport.  

Mihai Rotaru a acuzat indolenţa în joc şi în pregătire, superficialitatea manifestată în raport cu condiţiile oferite şi a anunţat că nu va mai tolera nicio abatere, nu vor mai fi făcute compromisuri în ceea ce înseamnă abordarea partidelor din acest sezon. Cei vizaţi îndeosebi au fost liderii vestiarului, jucătorii cu cotă, de la care se aşteaptă altă atitudine, alte evoluţii, o mai mare responsabilitate. Ori, în meciul de pe Cluj Arena, dintre jucătorii olteni au dat satisfacţie cei mai tineri, Danciu, L. Popescu, Screciu sau Vlădoiu, dezamăgind în special „vedetele” Ivan, Markovic, Koljic şi Mitriţă.

Vizualizări: 861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: