Junioarele 3 au pierdut confruntarea cu CSS Petroșani

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a pierdut, duminică, în deplasare, confruntarea cu CSS Petroșani. Gazdele s-au impus cu scorul de 27-24, la pauză 13-12. 

În urmă cu nicio lună de zile, într-un turneu amical, CSM Târgu Jiu a reușit să o învingă de două ori pe CSS Petroșani, chiar la ea acasă. Cu acest ascendent moral, fetele pregătite de Paula Pagnejer au pelcat la Petroșani cu gândul doar la victorie. Acolo au găsit însă o echipă motivată și dornică de revanșă. Astfel, partida din această etapă nu a mai semănat deloc cu confruntările din perioada de pregătire. Meciul din campionat a început într-o notă de echilibru, dar cu un ușor plus pentru echipa din Târgu Jiu, care a condus pe tabelă, după primele 10 minute de joc dar a cedat până la final. 

Jocul s-a terminat cu scorul de 27-24 pentru echipa din Petroșani, spre dezamăgirea antrenoarei Paula Pagnejer, nemulțumită de atitudinea elevelor sale în anumite momente ale jocului.

”Am pierdut în fața unei echipe motivată și dornică de revanșă. Sunt un pic dezamăgită de atitudinea fetelor, dar sper că își vor reveni la adevărata lor valoarea și vor demonstra într-adevăr că sunt niște ”pantere” invicibile, așa cum îmi place mie să le spun. Poate că este mai bine că a venit acest duș rece chiar la început de campionat. Sper că își vor reveni repede și vor arăta o cu totul alță față la meciurile următoare. Continuăm cu ambiție și dorința de a câștiga următoarele jocuri. Mulțumim părinților și susținătorilor pentru suport și încurajări!”, a declarat imediat după meci, pentru csmtargujiu.ro, antrenoarea junioarelor 3, Paula Pagnejer.

LOT CSM Târgu Jiu Junioare 3: Elena Anuțoiu, Andrada Văduva, Ana Maria Bîrlete 3g, Cleopatra Pîslaru 3g, Raisa Pagnejer 6g, Dana Țoțan 2g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Yasmina Sfiea, Alexia Vîrțan 1g, Diana Ștefu 4g, Adelina Dugaia, Anastasia Găvănescu 1g, Maria Cojocaru 3g, Carla Logăscu 1, Antonia Vîrțan. Antrenor: Paula Pagnejer.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3

EDIȚIA 2023-2024

Seria H – Etapa 2

Petroșani, Sala Sporturilor

Duminică, 24.09.2023

CSS PETROȘANI – CSM TÂRGU JIU 27-24(13-12)

Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: