Pandurii a stricat prezentarea lotului celor de la Viitorul

Pandurii Târgu Jiu s-a deplasat miercuri la Dăeşti pentru al doilea meci amical susţinut în compania celor de la Viitorul. Gorjenii şi-au luat revanşa pentru meciul pierdut la Târgu Jiu săptămâna trecută dar au stricat şi prezentarea liderului din Seria a 6-a, învingând cu scorul de 2-0.

Cu un lot subţiat vizibil de accidentările din perioada de pregătire, Pandurii a reuşit o surpriză în amicalul disputat pe baza sportivă Fedeleşoiu, acolo unde Viitorul Dăeşti joacă meciurile de pe teren propriu. Gorjenii au reuşit să se impună în faţa liderului din Seria a 6-a şi să strice o mică sărbătoare de prezentare a lotului celor de la Viitorul, aşa cum aceştia au anunţat pe pagina clubului. „Pandurii Târgu Jiu a disputat astăzi al doilea meci amical din perioada de iarnă cu Viitorul Dăeşti, liderul din Seria a şasea a Ligii a treia. Pandurii a câştigat acest amical cu scorul de 2-0, după ce jucătorii pregătiţi de Adi Popa se impuseseră săptămâna trecută pe terenul sintetic de la Târgu Jiu cu scorul de 3-1.  Golurile victoriei din a opta partidă de verificare au fost marcate de Georgescu, în minutul 25 şi de Bebeto, în minutul 36”, au anunţat oficial cei de la Pandurii care au precizat că antrenorul Mario Găman a folosit la acest meci jucătorii disponibili din lot.

Meciul cu Viitorul Dăeşti a început într.o formulă folosită la ultimele jocuri de verificare cu: Iovicin –Moldovan, Savu, Alberto Suently, Afrim, Seán Aerts, M. Stancu, Habet, Bebeto, Georgescu, Petre. În partea a doua a jocului au mai intrat pe teren şi ceilalţi jucători din lot care nu au probleme medicale: Opriţa, R. Stancu,  Jorgen Gomez, Rasoveanu, Peia, Peniel Obeng, Eric de Las Heras. În ceea ce priveşte jucătorii cu probleme medicale aceştia sunt Tănăsoiu, Truşescu, Pleaşcă, Dumitrescu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: