CSM Târgu Jiu nu se grăbeşte la transferuri

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu va merge mai departe în acest sezon cu antrenorii localnici aflaţi acum pe banca echipei şi cu jucătorii din lotul actual. Echipa este coordonată acum de fostul secund Claudiu Alionescu, iar şeful secţiei de baschet Adrian Roşu spune că se va continua la fel până la finalul sezonului, inclusiv cu aceiaşi jucători dacă nu se vor găsi soluţii de înlocuire a lui Kevin Allen.

Echipa locală de baschet s-a despărţit recent de antrenorul macedonean Jordanco Davitkov, dar şi de unul dintre jucătorii de bază din lot care a ales să rezilieze contractul cu CSM Târgu Jiu.

Pivotul Kevin Allen fusese un jucător de bază în prima parte a sezonului şi reprezintă o pierdere importantă pentru echipă, dar expertul sportiv Adrian Roşu a precizat că avea o clauză în contract care îi permitea să plece în cazul unei oferte.

Cu toate problemele echipei de baschet însă, coordonatorul secţiei este convins că vor mai veni şi alte victorii şi rămânerea în LNBM nu va fi o problemă. „Nu cred sub nicio formă că rămânerea în LNBM ar fi fost o problemă pentru noi. Sunt convins că mai strângem victorii cu lotul actual. Allen a avut clauză buy-out în contract, iar aceasta este cauza plecării. Momentan, avem în vedere alţi pivoţi, dar aducerea lui Kendarrius Hamilton a fost pentru a acoperi poziţia 5 în principal. Vom vedea ce decizie vom lua. Nu vrem să luam decizii pripite doar pentru a avea încă un jucător urgent. Vrem să luăm ceea ce considerăm noi că este cea mai bună decizie posibilă, iar dacă se confirmă să încercăm să păstrăm şi pentru sezonul următor. Fiind echipa cu, probabil, cel mai mic buget din ţară, nu ne permitem luxul de a schimba jucătorii cum schimbăm şosetele”, a declarat Roşu care nu se grăbeşte cu un alt transfer, mai ales că în acest campionat nu retrogradează nicio echipă din LNBM.

După ce a pierdut şi meciul restanţă de la Craiova, CSM Târgu Jiu are acum 15 înfrângeri în campionat.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: