Universitatea Craiova nu a a avut probleme cu Clinceniul

Meciul dintre Academica Clinceni şi Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 1-3. Oltenii au câștigat fără probleme meciul disputat în deplasare, la Giurgiu.

Universitatea Craiova a învins-o fără probleme pe Academica Clinceni, scor 3-1. La Giurgiu, echipa lui Laurențiu Reghecampf n-a avut un meci prea ușor, chiar dacă a marcat destul de repede, prin Cîmpanu. Robert Ion a dat lovitura și a reușit să egaleze, însă Cîmpanu a reușit dubla, iar Vînă a lămurit definitiv lucrurile, cu un sfert de oră înainte de final.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a acuzat la final starea gazonului și atmosfera dezolantă de la Giurgiu.  „Nu ar trebui să existe relaxare la noi, însă le găsesc câteva scuze jucătorilor mei. Atmosfera, gazonul foarte prost, tare, denivelat... A fost un meci slab, în general, nu doar din partea noastră.  E frustrant să vii și vezi un stadion frumos, altădată cu un gazon perfect, și să ai o asemenea suprafață de joc. Nu-mi venea să cred. Un teren de câmp! Totuși, asta nu scuză momentele de relaxare, trebuia să jucăm simplu, mai repede. Ei veneau după 2-8 cu Farul, toți jucătorii noștri voiau să marcheze. Eu i-am avertizat, am încercat să-i țin concentrați. Era normal ca Academica să nu mai joace la fel de slab cum a făcut-o cu Farul”, a declarat Reghecampf la Look Sport.

Vizualizări: 603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: