De ce a plătit Reghecampf 800.000 de euro lui Gigi Becali

Laurențiu Reghecampf nu s-a uitat la bani atunci când și-a dorit din tot sufletul să scape de o echipă. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a plătit 800.000 de euro lui Gigi Becali pentru a pleca de la FCSB.

Laurențiu Reghecampf a avut rezultate remarcabile pe banca echipei lui Gigi Becali. Numindu-se Steaua la acea vreme, echipa a avut rezultate bune sub comanda lui Reghe, steliştii reuşind să obțină două titluri de campioni în Liga 1 și o Supercupă a României. Mai mult, acesta și-a dus echipa în primăvara Europa League, în 2013, și în grupele UEFA Champions League, în toamna aceluiași an. Cu toate acestea, după calificarea în Champions League, Laurențiu Reghecampf și-a dorit să plece în Arabia Saudită, iar pentru a face acest pas a fost nevoit să-i plătească lui Gigi Becali clauza de reziliere a contractului în valoare de 800.000 de euro. „Eu la Steaua, după ce am obținut o calificare în Champions League, am luat 1,5 milioane de euro. Erau foarte mulți bani. Am avut salariu, în primul an, 20.000 de euro pe lună. În al doilea am avut 25.000 de euro. Am câștigat din bonusuri aproape 1 milion de euro. Banii i-am dat înapoi lui Gigi când m-am transferat în Arabia Saudită, la Al Hilal. Aveam clauză și am dat 800.000 de euro ca să pot rupe contractul.Dar am făcut-o cu drag. Aveam un contract pe care trebuia să-l țin, dar am plătit și am plecat”, a declarat Reghecampf în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Bilanțul lui Reghecampf la Steaua include, conform playsport.ro, un număr de 103 partide, dintre care 68 au fost în Liga 1, 8 în Cupa României, una în Supercupa României, 12 în UEFA Champions League și 14 în UEFA Europa League.

Vizualizări: 933

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: