Gilortul Târgu Cărbunești a remizat la Ţicleni

Gilortul Târgu Cărbuneşti a susţinut miercuri încă un meci de pregătire în vederea omogenizării lotului pentru partea a doua a sezonului. Gorjenii din Liga 3 s-au deplasat la echipa vecină de la Ţicleni unde au înregistrat o remiză, scor 1-1.

Meciul dintre Petrolul Țicleni şi Gilortul, disputat miercuri, pe terenul din Ţicleni, s-a încheiat la egalitate 1-1, după ce la pauză oaspeţii au condus pe tabelă. Cele două goluri au fost marcate de Andrei Constantin (76') şi Ionuț Gîlcescu (25').

Meciul a fost unul util pentru noul antrenor Alex Stoica, în vederea omogenizării lotului şi pentru cristalizarea relațiilor de joc, având în vedere că au venit mulţi jucători noi la echipă. „Partida împotriva formației de Liga a IV-a, Petrolul Țicleni, a fost la discreția echipei noastre. Băieții noștri au exersat traseele de joc pregătite la antrenamente iar în prima repriză au ratat 6-7 ocazii mari de gol. Singura reușită a primului act a purtat semnătura lui Ionuț Gîlcescu. Ciutică a executat un corner de pe stânga, atacantul Gilortului a plutit peste întreaga apărare a Petrolului și a trimis cu capul în poartă”, au anunţat cei de la Gilortul în cronica jocului care a avut o desfăşurare similară şi în repriza a doua când jucătorii oaspeţi au irosit multe ocazii cu seninătate, chiar din preajma porții adverse.

Ratările însă s-au răzbunat iar la una din puținele acțiuni ofensive ale gazdelor, un fundaș al Gilortului a comis fault în suprafața de pedeapsă și gazdele au reușit golul egalizator de la punctul cu var.

Gilortul va juca următorul meci de pregătire împotriva formației Minerul Costești. Partida se va desfășura pe terenul sintetic din Zăvoi, Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, 26 februarie, începând cu ora 11:00.

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: