UCB a ieșit cu fruntea sus din Cupa României

Handbaliştii de la UCB Târgu Jiu nu au reuşit să treacă mai departe în Cupa României. Totuşi gorjenii nu au făcut un joc slab cu una dintre echipele din primul eşalon, CSM Bacău, aceasta impunându-se cu scorul de 37-26.

Meciul din Cupa României dintre UCB Târgu Jiu şi CSM Bacău s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, o echipă din eşalonul superior mult mai bine pregătită şi cu jucători de valoare.

Partida s-a disputat la Sala de sport a Liceului Tehnologic „General Constantin Șandru” din Bîlta, Runcu, acolo unde echipa din Târgu Jiu dispută meciurile de pe teren propriu şi în acest an. Chiar dacă scorul a fost unul nefavorabil echipei UCB, pentru că antrenorul Adrian Gorun nu s-a putut baza la acest meci pe o serie de jucători de bază ai echipei sale, gazdele au început mai bine jocul.

UCB a condus în primele minute de joc dar până la pauză oaspeţii de la Bacău au recuperat şi au intrat la cabine cu un avans de cinci goluri, scorul fiind 16 – 21. Având în faţă o echipă cu un lot valoros şi mult mai experimentată, UCB nu a reuşit să ţină acelaşi ritm de joc şi a cedat la un scor mai mare în repriza a doua.

Astfel că CSM Bacău a câştigat şi a doua repriză şi s-a impus cu scorul final de 37 – 26, reuşind astfel calificarea în următoarea fază a Cupei României.

Pentru gorjeni a rămas doar experienţa participării în această a doua competiţie a handbalului masculin românesc şi faptul că nu au pierdut acest meci la o diferenţă foarte mare de scor, având în vedere diferenţele dintre cele două echipe.

În ceea ce priveşte realizările jucătorilor de la Târgu Jiu, Bogdan Ivășchescu a fost cel mai bun marcator de la echipa gazdă, cu 9 goluri reuşite iar Alex Drugă şi-a trecut şapte realizări la acest meci, fiind urmat de Alin Tudor cu cinci reușite.

Vizualizări: 291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: