O tânără cu rădăcini în Gorj își caută familia. A fost dată spre adopție când avea două luni

O tânără cu rădăcini în Gorj își caută părinții. În vârsta de 38 de ani, Nicoleta știe doar că mama ei era din Gorj, dar locuia în București când a decis să o dea spre adopție pe Nicoleta. Mai are un frate care a fost și el dat spre adopție, dar l-a reîntâlnit acum, când sunt adulți amândoi. 

Acum, tânăra vrea să facă tot posibilul să dea de părinți. 

Povestea ei a fost postată pe o pagină de Facebook dedicată acestor cazuri, copiilor adoptați de mici, despărțiți de familiile naturale, care îi caută acum pe cei care le-au dat viață. Și de multe ori, cu ajutorul internetului, mulți dintre ei reușesc să-și strângă familia în brațe.

"Numele meu la naștere a fost VĂTUIU NICOLETA - ANDREA și sunt născută pe data de 14.05.1984 in BUCURESTI sectorul 5.

Sunt aici in căutarea mamei mele care se numea VĂTUIU CONSTANȚA și era originară din GORJ dar la momentul nașterii mele locuia în BUCUREȘTI și era sudorita pe șantier.

La vârsta de 2 luni jumătate am fost încredințată unei familii care mai apoi au reușit să mă adopte la vârsta de 12 ani în comuna SNAGOV județul ILFOV 

Presupun că părinții mei nu erau căsătoriți deoarece în certificatul meu de naștere rezulta doar numele mamei la tata este linie.

Mai am un frate mai mare care și el la rândul lui a fost încredințat unei familii pe care l-am cunoscut dar dorința mea este să îmi cunosc rădăcinile să știu dacă mai am frați și surori.

Acest lucru este posibil doar cu ajutorul vostru oameni minunați prin a DISTRIBUI anunțul meu în speranța că îmi voi vedea visul împlinit.

Orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini.

Vă mulțumesc tuturor anticipat!", este mesajul postat pe pagina de Facebook Copiii niciodata uitați ai României.

Vizualizări: 2,392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: