O fermă din Gorj organizează un concurs online. Care este premiul

Reprezentanții unei ferme din Gorj doresc să ofere gratuit o cură cu lapte de măgăriță unei familii care are nevoie de acesta pentru tratarea tusei, astmului bronșic, alergiilor și pentru întărirea imunității. Pentru a realiza acest lucru, fermierii gorjeni au organizat un concurs online.

Laptele oferit provine de la Ferma de Măgărițe din comuna Turburea și conține de 60 de ori mai multă vitamina C decât laptele de vacă. De asemenea, este similar cu laptele matern în proporție de 90%.

„Câștigă o cură de lapte de măgăriță în valoare de 240 de lei. Premiul constă în 2400 ml de lapte de măgăriță, necesarul pentru o cură de 2 săptămâni pentru un copil care tușește. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți”, anunță reprezentanții fermei.

Cei care au nevoie de lapte de măgăriță pentru un copil care are probleme cu tusea trebuie să completeze un chestionar atașat la postarea de pe pagina fermei, să distribuie public sau să dea TAG altor mămici.

„Cu cât mai multe distribuiri, cu atât mai multe șanse de câștig. Părinții au raportat că după 2 săptămâni de tratament, tusea copiilor a dispărut! Haideți să împărtășim această soluție naturală cu cât mai multe mămici! Distribuie această postare și ajută-ne să creăm o comunitate de copii sănătoși. Completați chestionarul nostru și intrați în competiție pentru a câștiga!”, anunță cei de la Ferma de Măgărițe Turburea.

Pentru laptele de măgăriță se primesc comenzi telefonice, iar distribuirea se face în județul Gorj și în municipiul Craiova.

Ferma de măgărițe de la Turburea este singura din județul Gorj și este administrată de o tânără care s-a întors din străinătate pentru a investi în zootehnie.

Galerie foto



Vizualizări: 2,410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: