O elevă excepțională a primit titlul de Cetățean de Onoare în Scoarța

Alexandra Popescu, eleva care a reușit să obțină o bursă de 400 de mii de dolari să studieze în America a devenit cetățean de onoare al localității Scoarța. Alexandra este din Scoarța și a făcut naveta la Târgu Jiu încă de la grădiniță. Asta nu a împiedicat-o să obțină rezultate fabuloase și să reușească să facă din satul ei natal un sat european de tineret. 

Anul trecut, Alexandra Popescu a reușit să aducă la Scoarța titlul de Sat european de tineret 2023. Dar nu e singurul proiect cu care se mândrește întreaga comunitate.

Alexandra e unul dintre cei mai buni elevi români. A reușit să fie admisă la una dintre cele mai bune universități din lume. Din toamnă va continua cursurile la celebra Universitate Dartmouth din New Hampshire, SUA. A obținut o bursă de 400 de mii de dolari.

“Ca răsplată pentru implicarea sa în viaţa comunităţii şi a rolului său în obţinerea pentru localitatea Scoarţa a titlului de Sat european de tineret 2023, pentru toate proiectele derulate, Alexandra Ştefania Popescu a obţinut titlul de cetăţean de onoare al comunei Scoarţa. Felicitările noastre, Alexandra”, este mesajul transmis de unitatea de învățământ.

Vizualizări: 896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: