O echipă din Liga 1 s-a antrenat joi pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu

În deplasarea spre Craiova pentru meciul de vineri cu Universitatea, ardelenii de la U Cluj au poposit la Târgu Jiu pentru două zile. Elevii lui Ion Ovidiu Sabău au venit la Târgu Jiu de miercuri, iar joi s-au antrenat pe Stadionul Municipal. 

Clujenii de la Universitatea au ales Târgu Jiul pentru a pregăti meciul cu Universitatea Craiova. Pentru că la Cluj Ovidiu Sabău își antrenează echipa pe un teren sintetic, suprafața terenului mare de la Târgu Jiu s-a dovedit a fi bună pentru un antrenament pe teren normal înaintea meciului de vineri cu oltenii. „Să nu uităm că noi la Cluj ne antrenăm de trei săptămâni numai pe teren sintetic și e imposibil să faci un anumit antrenament de intensitate, de contact, de acțiuni intense și asta e un handicap. Când nu ai unde să te antrenezi, decât pe sintetic, trebuie să faci compromisuri”, s-a plâns antrenorul ardelenilor.

Jucătorii clujeni au ajuns de miercuri în Târgu Jiu și au fost cazați la un hotel din localitate, joi efectuând antrenamente pe terenul de joc din Complexul Sportiv Municipal.

La echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău evoluează și un fotbalist gorjean, fostul pandur Andrei Pițian care a debutat în Liga 1 pentru Pandurii în urmă cu mai bine de 10 ani. Tot la Cluj joacă acum și Dan Nistor, și el fost jucător la Pandurii în perioada sa de glorie. 

U Cluj încearcă să prindă un loc în play-off-ul Ligii 1, fiind la trei puncte de obiectiv, și va avea un meci dificil vineri, cu Universitatea Craiova. 

Galerie foto


Vizualizări: 3,315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: