Gilortul Târgu Cărbunești, învinsă în amicalul de la Alexandria

Echipa din Cărbunești a susținut miercuri un nou joc de verificare, în deplasare, la Alexandria. Gorjenii au fost învinși la limită, scor 1-0 pentru formația gazdă. 

Echipa pregătită de Mario Găman și Boby Staicu a susținut miercuri cel de-al treilea meci de pregătire al iernii. Adversară a fost formația de Liga 2 antrenată de Eugen Trică, CSM Alexandria. 

Partida s-a desfășurat pe Stadionul PECO din Alexandria iar unicul gol al partidei a fost reușit de Alberto Călin în minutul 14. „Gazdele au avut ocaziile mari în startul partidei. Gilortul a replicat prin Alexandru Avrămescu și Ionuț Gîlcescu. După pauză, Florin Marica și Marian Habet (2) au fost aproape de egalare”, se arată în cronica de meci a gorjenilor care precizează că a fost un test util, cu o formație de eșalon superior. 

Mario Găman a utilizat întreg lotul de jucători deplasat la Alexandria. Din păcate, Fabian Bărănescu și Robert Dănescu au rămas acasă din cauza problemelor medicale. 

Gilortul va susține următorul meci de pregătire sâmbătă, 10 februarie, începând cu ora 11:00. Adversară îi va fi colega de serie, Jiul Petroșani, iar partida se va disputa pe stadionul Petre Libardi.

Gilortul a mai informat că programul meciurilor de pregătire va suferi o modificare. Gabriel Mangalagiu, antrenorul formației SCM Râmnicu Vâlcea, a anunțat că nu mai dorește ca echipa pregătită de el să joace cu Gilortul, deși gorjenii se oferiseră să se deplaseze în Zăvoi pe 24 februarie. 

Astfel că se fac demersuri ca Gilortul să dispute o dublă cu Flacăra Horezu, pe 20 și 23 februarie.

Vizualizări: 245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: