"Nu tolerăm mizeria!" Magazine din Gorj, închise din cauza mizeriei

Mizerie si practici comerciale înșelătoare. Asta au găsit comisarii de la Protecția Consumatorilor, astăzi, în mai multe magazine, carmangerii și terase din Gorj. Unele s-au ales cu activitatea suspendată până vor pune lucrurile la punct. 

"Nu toleram mizeria și lipsa de interes a unor operatori economici care si-au pierdut interesul în ceea ce-i privește pe consumatorii gorjeni și nu numai. Acolo unde nu s-au mai făcut controale iar sănătatea sau chiar viata consumatorilor nu este în pericol vom face activități de prevenție și sunt sigur ca împreună cu toții vom repune drepturile consumatorilor pe primul loc", a anunțat noul șef al OPC Gorj, Felix Manta.

Comisarii au transmis presei și fotografii din timpul controalelor. Mizerie de nedescris, carne ținută în căldură, frigidere nespălate sau insecte moarte. Asta au găsit în unele locații care s-au ales cu activitatea suspendată.

"Astăzi s-au derulat controale specifice protecției consumatorilor în cadrul CRPC S-V Oltenia - CJPC Gorj . Controale desfășurate în baza tematicii regionale în domeniul alimentației publice. În urma acestui control au fost depistate o serie de abateri grave cum ar fi lipsa igienei în spațiul de comercializare și servire al produselor preparate, afișarea unor informații false ce puteau influenta consumatorii în a cumpăra, aceste informații fiind în totalitate false și care sunt percepute ca practici comerciale înșelătoare. În urma acestor constatări operatorilor economici le-a fost oprita temporar activitatea, aceștia urmând sa și-o reia atunci când vor fi dus la îndeplinire masurile dispuse de către echipa de comisari ai CJPC Gorj.In sprijinul celor de mai sus atașez aceste imagini .ai mult decât grăitoare", a mai transmis Felix Manta.

Galerie foto


Vizualizări: 2,757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: