Elevi din Gorj, rămași nerepartizați la liceu

Primele rezultate ale repartizării la licee au fost afișate pe site-ul edu.ro. La nivelul județului Gorj, nouă elevi nu au fost repartizați în prima etapă. Ei vor putea ocupa locuri rămase libere în a doua etapă de repartizare.

Unul dintre elevii care nu a reușit să ocupe un loc în prima etapă a obținut media: 8,17.

Printre cei rămași nerepartizați se numără și elevi care nu au completat suficiente variante .

A doua etapă a repartizării  începe la finalul lunii iulie.

Calendar:

28 iulie 2023 - Afisarea centrului de admitere, a situatiei locurilor ramase libere, inclusiv a celor destinate candidatilor rromi, precum si a celor destinate candidatilor cu CES, a locului de desfasurare si a graficului probelor de aptitudini sau de verificare a cunostintelor de limba moderna ori materna

31 iulie 2023 - Inscrierea candidatilor pentru probele de aptitudini sau probele de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna, inclusiv a candidatilor pe locurile speciale pentru rromi si a candidatilor pentru locurile distinct alocate candidatilor cu CES in unitatile de invatamant de masa.

1 – 2 august 2023 - Desfasurarea probelor de aptitudini sau a probelor de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna

3 - 4 august 2023 - Afisarea rezultatelor la probele de aptitudini si la probele de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna si rezolvarea eventualelor contestatii

7 – 9 august 2023 - Primirea cererilor de inscriere a candidatilor care au fost repartizati computerizat in prima etapa de admitere, dar care nu si-au depus dosarele de inscriere in termen, a candidatilor care au fost respinsi la liceele/clasele care au organizat probe de aptitudini si a candidatilor care au sustinut probe de verificare a cunostintelor de limba moderna sau de limba materna in etapa a doua, precum si a candidatilor care nu au participat sau au participat la repartizarea computerizata in prima etapa de admitere, dar, din diferite motive, nu au fost repartizati computerizat, inclusiv a candidatilor pe locurile speciale pentru rromi si a candidatilor pentru locurile distinct alocate candidatilor cu CES in unitatile de invatamant de masa.

Primirea cererilor de inscriere a absolventilor clasei a VIII-a care nu au sustinut evaluarea nationala.

10 – 11 august 2023 - Repartizarea candidatilor din etapa a adoua, de catre comisia de admitere judeteana/a municipiului Bucuresti. Repartizarea se face conform unei proceduri stabilite de catre comisia de admitere judeteana/a municipiului Bucuresti, publicate pe site-ul inspectoratului scolar judetean/al Municipiului Bucuresti si comunicate unitatilor de invatamant pana la data de 5 iulie 2023.

11 august 2023 - Transmiterea catre Centrul national de admitere a rezultatelor repartizarii prin confirmarea incheierii operatiunilor specifice in aplicatia informatica centralizata.

Vizualizări: 2,381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: