A refuzat testarea cu etilotestul

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Motru, a fost depistat la data de 19 iulie, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice din localitatea Dragotești, iar la solicitarea polițiștilor de a se supune testării cu aparatul etilotest, bărbatul a refuzat atât testarea cât și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conform informațiilor, incidentul a avut loc în timpul unei acțiuni de patrulare de rutină. Ofițerii au observat comportamentul suspect al șoferului și au decis să îi solicite acestuia testarea cu aparatul etilotest. Însă, bărbatul a refuzat categoric.

În consecință, poliția a întocmit un dosar penal împotriva bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice. Astfel de acțiuni sunt considerate încălcări grave ale legislației rutiere și pot atrage sancțiuni legale severe.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

Vizualizări: 755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: