Nu mai fac zilele comunei. De ce!

Autoritățile locale din Dănești au anunțat că anul acesta nu se vor mai face zilele comunei. Motivul îl reprezintă „câteva probleme întâmpinate” și faptul că, în prezent, există un primar intermiar. Noul primar urmează să fie investit în funcție la sfârșitul lunii septembrie.

Intermiatul de la primărie se datorează hotărârii definitive în ceea ce-l privește pe edilul Mădălin Paliță, membru PSD, condamnat definitiv la 1 an și 4 luni de închisoare cu un termen de supraveghere de doi ani, pentru că a lovit o localnică la locul ei de muncă. Suspendat din funcție, primarul a fost înlocuit.

Alegerile din 9 iunie au fost câștigate de Silviu Filip, care va ocupa din toamnă fotoliul de primar al comunei Dănești.

”Un astfel de eveniment trebuie pregătit cu câteva luni înainte, pentru că trebuie vorbit cu artiștii, cu comercianții și făcută publicitate, astfel încât să fie un spectacol pe măsura așteptărilor.
Regretăm acest fapt, dar totodată vă promitem că începând de anul viitor, vom organiza neîntrerupt zilele comunei și vom face un eveniment mult mai frumos ca până acum.
Vă rugăm să înțelegeți această situație, să nu vă supărați și să aveți încredere că vom continua să facem lucruri frumoase și utile pentru comuna Dănești”, scriu autoritățile.

Vizualizări: 3,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: