Nu crede că starul Universității Craiova va lipsi din derby!

În cel mai interesant meci al etapei a treia din play-off-ul Ligii 1 se întâlnesc FCSB și Universitatea Craiova.  Partida are loc duminică, 7 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, iar la echipa oaspete ar putea lipsi un jucător de bază.

Alexandru Mitriță, căpitanul formației din Bănie, a ieșit accidentat din meciul cu Oțelul Galați, care a contat pentru sferturile de finală ale Cupei României. El a fost înlocuit în minutul 105 cu Elvir Koljic, iar după alte zece minute oaspeții au marcat golul calificării.

Mitriță resimte dureri mari la gleznă, dar oficialii clubului speră ca problema să nu fie chiar atât de gravă, încât jucătorul să absenteze o perioadă și mai lungă de timp.

Veteranul echipei bucureștene, Vlad Chiricheș, este ferm convins că Mitriță va fi pe teren la meciul de duminică. „Mitriță este căpitanul echipei și este clar că este un jucător important pentru ei și lipsa lui se va simți, dacă nu va juca…

Eu îl știu pe Alex Mitriță și este un jucător puternic și nu cred că nu va juca. Decât dacă este ceva foarte serios. Eu cred că va juca la București”, a declarat Vlad Chiricheș, potrivit Digi Sport.

În acest moment, FCSB are un avans de 7p față de Universitatea Craiopva și 10 de CFR Cluj și Rapid, care se întâlnesc sâmbătă în meci direct.

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: