Motru: A început distribuirea pachetelor cu alimente

Distribuirea pachetelor cu alimente venite de la Uniunea Europeană a început marți la Motru. În primă fază, asistații sociali și persoanele vulnerabile vor beneficia de aceste ajutoare pe care le pot ridica de la Serviciul de Asistență Socială.

În primă fază, au ajuns la Motru 517 pachete, fiecare având o greutate de 25 de kilograme. Ajutoarele constau în alimente neperisabile venite de la Uniunea Europeană pentru anumite categorii de persoane.

De astăzi a început distribuirea lor către beneficiari. ”Din ce am înțeles, aceste pachete cu alimente vor veni în trei etape. În primă fază am primit 517 pachete, le-am descărcat cu cei de la ajutorul social care sunt și beneficiarii acestor ajutoare și le-am depozitat într-un spațiu special amenajat, de unde vor fi distribuite. Acestea vor merge la asistații sociali, dar și la alte persoane vulnerabile. Cei care pot să vină sunt așteptați să le ridice, iar la cei care nu se pot deplasa o să le ducem noi cu poliția locală”, a declarat Cosmin Morega, primarul din Motru.

La Motru mai sunt așteptate să ajungă alte două transporturi de alimente tot cam de 500 de pachete.

Ajutoarele care nu vor fi ridicate se vor redistribui la comunele unde ar mai fi nevoie.

Vizualizări: 1,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: