Mobilizare într-o comună din Gorj pentru repatrierea tânărului mort în Anglia

Mobilizare exemplară în comuna Turburea pentru repatrierea tânărului care și-a găsit sfârșitul în Marea Britanie. Alexandru Popa avea 32 de ani și lucra de ani buni la un depozit în străinătate. A fost găsit fără suflare în pat chiar de o verișoare și deocamdată familia nu are nicio explicație oficială cu privire la cauzele care au dus la decesul tânărului.

Vestea morții tânărului din satul Șipot al comunei Turburea a adus tristețe în rândul localnicilor. Oamenii s-au mobilizat și au strâns mână de la mână să ajute familia să aducă acasă trupul neînsuflețit al tânărului.

” Era plecat de 6 sau 7 ani la muncă în străinătate.  Din ce știu eu era bine, era pe picioarele lui, lucra la un depozit în Anglia, asistent manager. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu el. Nu era bolnav, dar se pare că suferea după despărțirea de iubita lui cu care a stat mai mulți ani. Deocamdată nici familia nu știe ce s-a întâmplat și care sunt cauzele decesului. A fost găsit mort în pat de o verișoară. Fiecare face acum supoziții”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Și autoritățile locale s-au implicat să susțină familia să treacă mai ușor peste această tragedie. ”Oamenii s-au mobilizat imediat, au strâns bani mână de la mână ca să aducă acasă sicriul cu trupul neînsuflețit. Și preoții s-au mobilizat și o să ajutăm și noi familia cum putem. O să contribui și eu personal, o să dau ș o sumă de bani de la primărie. Am luat legătura cu o firmă de pompe funebre, o să plătim doar drumul până în Anglia și înapoi fără costuri suplimentare și săptămâna viitoare sicriul va ajunge la Turburea. Astea sunt adevăratele tragedii”, a mai adăugat Ion Bârcă.

Vizualizări: 2,584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: