Mititelu are trei nume de foști selecționeri pentru FCU Craiova

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, e în plin proces de căutare a unui antrenor, după despărțirea de Marius Croitoru. Conform sport.ro  patronul oltenilor s-a gândit deja la trei variante de antrenor, italianul Luigi Di Biagio, Cosmin Contra și sârbul Ilija Stolica, toți cu experiențe ca selecționeri.

Cei trei antrenori care ar putea prelua FCU Craiova sunt italianul Luigi Di Biagio, Cosmin Contra și sârbul Ilija Stolica.

Luigi Di Biagio e liber de contract din august 2020, când s-a despărțit de SPAL. Cel mai mult a condus Italia U21, unde a avut două mandate. A fost și două luni interimarul primei reprezentative. Lazio, Inter și AS Roma au fost cele mai importante borne din cariera de jucător a acestuia.

Cosmin Contra e liber de contract după despărțirea de Al-Ittihad. Le-a mai antrenat pe Poli Timișoara, Getafe, Fuenlabrada, Petrolul, Guangzhou R&F, Alcorcon și Dinamo. A fost selecționerul României între septembrie 2017 și noiembrie 2019. Are două trofee în palmares, Cupa cu Petrolul și Cupa Ligii cu Dinamo

Ilija Stolica e liber de contract după despărțirea de Partizan produsă în această vară. Mititelu are multe relații în spațiul ex-iugoslav, astfel că această mutare n-ar fi surprinzătoare. Stolica, 0 trofee ca antrenor, le-a mai antrenat pe Vozdovac, Vojvodina și NK Olimpija. A fost și selecționerul Serbiei U21 vreme de doi ani.

Până la numirea unui nou antrenor se pare că de pregătirea echipei se vor ocupa Paul Răducan și Florin Drăgan.

Vizualizări: 2,510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: