Luptătorul Yanis Peciuc, la Finala Campionatului Național Juniori 4

Secția de lupte a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă competiție importantă la jumătatea acestei luni. În perioada 14-16 octombrie, orașul Târgu Mureș va organiza Finala Campionatului Național Juniori 4 la lupte libere, lupte greco romane și lupte feminine.

CSM Târgu Jiu va fi reprezentată la această competiție de Yanis Peciuc, care va intra pe saltea la categoria 42 de Kg, a informat oficial clubul.  „Yanis este foarte bine pregătit din punct de vedere fizic și tehnic. Dacă va respecta indicațiile și nu va face greșeli, cred că se poate întoarce acasă cu un rezultat foarte bun”, a declarat antrenorul sportivului, Mădălin Gorjanu. 

Sute de tineri luptători din toată țară se vor întrece pentru medalii la Târgu Mureș, în cadrul Finalelor Campionatului Național rezervat juniorilor IV, cu vârsta cuprinsă între 12-13 ani. Printre ei se numără și luptătorul legitimat la CSM Târgu Jiu, Yanis Peciuc. Potrivit antrenorului Mădălin Gorjanu, cel care-l pregătește pe Yanis, turneul de la Târgu Mureș este cel mai important turneu al anului pentru sportivul de 12 ani. În funcție de rezultatul obținut la acest turneu, antrenorul va putea stabilii obiectivul pentru anul viitor. Din păcate, un alt tânăr luptător, Nicolae Curcă, nu va putea participa la acest turneu din cauza unor probleme medicale.

Vizualizări: 456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: