Mihai Dafinescu cere iar eliberarea condiționată. Judecătorii se abțin iar!

Mihai Dafinescu, fiul judecătoarei Elena Dafinescu, își încearcă iarăși norocul să iasă din închisoare mai devreme. A cerut din nou eliberarea condiționată după ce primul astfel de demers nu a avut rezultatul la care spera și magistrații nu au fost de acord cu eliberarea sa condiționată.

Acum judecătorii de la Tribunalul Gorj fac pe rând cerere de abținere. Și e de înțeles. Sunt colegi cu mama sa și ar putea apărea îndoieli privind imparțialitatea judecătorului. Elena Dafinescu este judecător în cadrul Tribunalului Gorj. Până acum, deja patru magistrați au depus cereri de abținere și cauza a fost retrimisă la registratură să fie repartizată aleatoriu.

Mihai Dafinescu a stat aproape doi ani în arest la domiciliu, apoi condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare. După un an în închisoare, a cerut să fie eliberat. 

Pe 29 septembrie, Tribunalul Dolj a respins cererea de eliberare condiționată a lui Mihai Dafinescu. 

Fiul judecătoarei Elena Dafinescu a accidentat mortal o femeie din Novaci care mergea pe marginea drumului. Era de mână cu fiul ei, de doar 16 ani. Mihai Dafinescu a secerat femeia și apoi a fugit de la locul accidentului. Victima n-a mai avut nicio șansă. A murit la spital. 

Vizualizări: 1,238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: