Gorjean condamnat după ce și-a ucis un verișor

Un tânăr din Bengești-Ciocadia a fost condamnat la zece ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool. Agresorul era cu un văr la muncă în sat. Acolo s-ar fi certat, iar primul l-a lovit de mai multe ori cu pumnii, picioarele și apoi l-a izbit cu capul de beton. 

Victima a ajuns pe propriile picioare acasă, dar nu a spus familiei ce i s-a întâmplat. A doua zi, soția l-a găsit inconștient. A fost chemată salvarea, bărbatul a fost transportat la spitalul din Târgu Jiu, apoi transferat la Craiova, dar a murit la scurt timp pe patul de spital. 

Călăul său a fost arestat preventiv și a fost trimis în judecată pentru omor. El este după gratii din luna martie, de când a comis fapta.

Judecătorii de la Tribunalul Gorj l-au condamnat pe Valentin Ciortea la 10 ani de închisoare și la plata a 25 de mii de lei reprezentând daune materiale.

În plus, trebuie să achite câte 20 de mii de lei daune morale pentru cinci membri ai familiei bărbatului pe care l-a ucis.

Sentința nu este definitivă. Poate fi atacată în 10 zile.

Vizualizări: 1,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: