Meci important la Sibiu pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu continuă seria meciurilor din actuala stagiune a Ligii Naţionale cu o partidă în deplasare împotriva echipei CSU Sibiu. Baschetbaliştii gorjeni au plecat la Sibiu motivaţi să facă un meci bun şi să scoată un rezultat pozitiv din confruntarea cu echipa din Ardeal.

Meciul din Sala „Transilvania” contează pentru etapa a-7-a din LNBM şi poate fi urmărit în transmisiune directă pe canalul Digi Sport 3 cu începere de la ora 17.30.  Motivat să obţină un rezultat bun este şi Camil Berculescu, după cum a declarat pentru site-ul oficial al clubului. Refăcut după o accidentare, baschetbalistul gorjean a revenit pe parchet etapa trecută, atunci când CSM Târgu Jiu a jucat, pe teren propriu, cu U BT Cluj Napoca. Acesta a avut o evoluţie bună împotriva echipei din Cluj şi speră ca CSM Târgu Jiu să joace un baschet de la calitate la Sibiu şi să contabilizeze prima victorie din acest sezon.

Înainte de confruntarea de miercuri, Berculescu  a vorbit despre începutul de campionat destul de greu, apreciind că aparenţele de la debut de campionat pot înşela: „Un început greu, neaşteptat. Pe lângă greutăţile întâmpinate, inerente în această perioadă de pandemie, fiecare jucător a dat tot ce a putut. Nu ne-am culcat pe o ureche, toată echipa a dat tot ce a putut. Puteam să obţinem două victorii, dar nu cedăm, mergem mai departe şi sunt convins că vin şi rezultatele bune. La începutul unui campionat aparenţele mai înşală”.

CSM Târgu Jiu poate obţine prima victorie a sezonului în etapa a şaptea, având în vedere faptul că joacă cu o echipă apropiată ca valoare, CSU Sibiu ocupând locul 13 în clasament, având cu un punct mai mult decât gorjenii.

Vizualizări: 219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: