Meci dificil, pe terenul liderului, pentru CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu se va deplasa în acest weekend la Brașov, pentru o nouă partidă din Grupa 3 Valoare. Sâmbătă, 27 aprilie, echipa pregătită de Paula Martinescu se va confrunta cu liderul seriei, CSM Corona Brașov.

O deplasare dificilă va urma pentru handbalistele junioare de la CSM Târgu Jiu, care vor juca în acest weekend pe terenul liderului din Grupa 3 Valoare, CSM Corona Brașov. Echipa gazdă este singura fără înfrângere în G3V. Chiar dacă pornesc cu șansa a doua în acest meci, gorjencele merg în Transilvania să facă un meci cât mai bun și să încerce să scoată un rezultat pozitiv, anunță site-ul oficial.

În tur, scorul a fost destul de strâns iar echipa din Brașov s-a impus pe final de meci, la 3 goluri diferență, scor 26-23. Pe finalul acestui sezon, Paula Martinescu vrea să profite de aceste meciuri tari și să ruleze tot lotul în perspectiva sezonului viitor, în care echipa gorjeană și a stabilit obiective îndrăznețe.

”Mergem cu gândul la acumularea de experiență și mai ales pentru a rula tot lotul în vederea pregătirii viitorului sezon al junioarelor 3. Ne dorim să fim din nou o echipă puternică la acest nivel. Ne dorim depășirea performanței din acest sezon și anume să accedem la Turneul Final. Sunt ambiții mari, dar cu multă ambiție, muncă și dăruire, nimic nu este imposibil. Forța Panterele!”, a declarat, pentru csmtargujiu.ro, Paula Martinescu, antrenoare a grupei CSM Târgu Jiu de Junioare 3.

CSM Târgu Jiu: Raisa Pagnejer, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Ștefania Chimerel, Antonia Vîrțan, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Raisa Ion, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Gabriela Strinu, Loredana Cupă, Andrada Văduva, Sara Dungă, Daniela Țoțan. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3

EDIȚIA 2023-2024

FAZA II

GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 8

BRAȘOV, SALA DP COLIBAȘI

SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024, ORA 12.00

CSM CORONA BRAȘOV – CSM TÂRGU JIU

Vizualizări: 346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: