Ce reacție a avut Costel Gâlcă după Craiova – CFR Cluj!

Universitatea Craiova a cedat în fața celor de la CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a 6-a din play-off-ul Superligii. Costel Gâlcă, antrenorul oltenilor a avut o reacție tranșantă la finalul meciului.

Tehnicianul a dezvăluit de ce băieții lui nu au putut câștiga partida cu ardelenii și știe care a fost factorul principal care a condus la această înfrângere.

Costel Gâlcă, antrenorul celor de la Universitatea Craiova, știe ce nu a mers în echipă în meciul cu CFR Cluj. Conform tehnicianului, elevii lui a fost „cam respectuoși” cu adversarul și nu au reușit să pună prea multe probleme în momentul în care erau în posesia mingii. Totodată, antrenorul a pus înfrângerea și pe seama experienței celor de la CFR Cluj, care gestionează mai bine astfel de partide importante.

„Nu le-am pus probleme, am fost cam respectuoși cu ei când aveam mingea. În a doua repriză ne-am desfăcut puțin mai mult, au avut și ei ocazii de gol. Preferam să iau golul dintr-o acțiune mai fluidă. A fost și neșansă dar și reacția noastră a fost puțin târzie. Trebuie să facem mult mai mult în atac pentru a câștiga un meci. În prima repriză nu prea am avut ocazii de a marca.

CFR Cluj are experiență mai mare, au așteptat spațiile. Mai avem patru meciuri și sper să avem un joc mai consistent pentru a putea câștiga. Nu mai suntem la mâna noastră și tragem speranțe că vom termina cât mai sus. Eu încerc să iau deciziile cele mai bune, să aleg jucătorii cei mai în formă dar mai apar și accidentări care ne dau planurile peste cap. Cu toate acestea, avem jucători pe care să-i folosim. Eu îmi doresc ca la ultimul meci să ne putem bate pentru locul al doilea”, a declarat Costel Gâlcă la finalul partidei cu CFR Cluj.

În urma acestui rezultat, ambele echipe au ieșit din lupta pentru câștigarea titlului de campioană.

Vizualizări: 1,305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: