Ultimul meci programat acasă este unul de vacanță!

ACS Viitorul mai are un singur joc de disputat la Târgu Jiu, partida cu deja retrogradata CS Tunari. Va fi un meci de vacanță pentru echipa lui Călin Cojocaru, care a părut să fie în vacanță de la începutul acestui an în care a reușit doar două victorii.

În ultima etapă ACS Viitorul a fost învinsă și de CSM Slatina, echipă care s-a salvat astfel de la retrogradare. Jocul elevilor lui Cojocaru a fost unul modest, fără prea multe faze de poartă și nici o ocazie de gol, cam cum au fost toate meciurile echipei sale din acest an. Timișoreanul recunoaște că echipa sa a avut un parcurs slab în acest an și dă vina pe ghinion și accidentări pentru rezultatele slabe.  „Aveam alte aşteptări, nu doar salvarea de la retrogradare, după ce în iarnă am terminat pe locul şase. Din diferite motive, accidentări, ghinioane, a urmat un parcurs dezastruos, dar sperăm la realizări mai mari în sezonul viitor”, a declarat Călin Cojocaru, citat de NewsFlux.

Când se referă la parcurs dezastruos, Cojocaru vorbește despre meciurile oficiale din 2024. Au fost opt până acum, dintre care primele cinci au fost pierdute, apoi s-a câștigat două și, în ultima etapă a fost înregistrată o nouă înfrângere.

ACS Viitorul Pandurii este salvată de la retrogradare de etapa trecută ia cu cele 29 de puncte acumulate se află pe locul 5 din 7 în Grupa B a play-out-ului, unde ultimele două clasate sunt retrogradate matematic, CS Tunari și Progresul Spartac.

ACS Viitorul joacă în următoarea etapă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu CS Tunari (locul 6, 17 puncte), iar apoi va evolua în deplasare la Concordia Chiajna (locul 1, 37 puncte), în data de 3 mai, de la ora 11:00. Acesta va fi ultimul joc în acest sezon, fiindcă în ultima etapă a play-out-ului ACS Viitorul va sta.

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: