CSM Târgu Jiu joacă pentru suporteri seria cu Focșani!

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu este retrogradată, teoretic, dar mai speră într-o minune după încheierea sezonului.  Până atunci echipa gorjeană trebuie să susțină jocurile de clasament iar prima serie cu CSM Focșani începe miercuri seara.

Pentru primul meci cu CSM Focșani antrenorul Kresimir Basic le cere jucătorilor atitudine și concentrare maximă pe durata întregului meci.

Antrenorul s-a arătat dezamăgit de retrogradarea echipei dar le-a cerut jucătorilor să joace pentru fani. ”Este o mare dezamăgire pentru noi toți, dar seria cu Galați este deja de domeniul trecutului. Acum trebuie să strângem rândurile, să ne regrupăm, să ne focusăm pe ceea ce urmează, seria cu Focșani. Suntem datori fanilor și trebuie să-i bucurăm cu un baschet bun, de calitate și suntem datori să ștergem această impresie pe care am lăsat-o în seria cu Galați. Pentru aste este nevoie de atitudine, de energie, trebuie să ne schimbăm mentalitatea cu care vom aborda aceste meciuri. Dacă vom reuși să facem lucrurile așa cum le-am făcut pe parcursul campionatului, până la seria cu Galați, atunci victoria ar putea veni de partea noastră. Dacă nu facem asta ne va fi foarte greu. Nu le voi spune nimic extraordinar jucătorilor din punct de vedere tactic pentru acest meci, pentru că ne cunoaștem foarte bine, și noi le știm stilul de joc, și ei ne cunosc pe noi. Este foarte important modul cum vom deschide meciul, modul în care vom reacționa pe parcursul meciului. Trebuie să ne urmăm planul de joc, să avem energia și atitudinea pozitivă pe teren și să dăm tot ce este mai bun pe parcursul celor 40 de minute de joc”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidelor din această săptămână, antrenorul Kresimir Basic.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95

EDIȚIA 2023-2024

PLAY-OUT / TURUL 2

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

MECI 1

MIERCURI, 24 APRILIE 2024, ORA 19.00

CSM TÂRGU JIU – CSM FOCȘANI

MECI 2

VINERI, 26 APRILIE 2024, ORA 19.00

CSM TÂRGU JIU- CSM FOCȘANI

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: