Meci de handbal la Sala Sporturilor: UCB Târgu Jiu primește vizita liderului

Handbaliștii de la UCB Târgu Jiu revin în Sala Sporturilor joi după-amiază pentru meciul din etapa a cincea a Diviziei A. Universitarii gorjeni vor primi vizita liderului din seria C a Diviziei A, CSM Reșița.

Echipa de handbal masculin a UCB Târgu Jiu are o confruntare importantă joi după-amiază, la Sala Sporturilor. Jucătorii își așteaptă suporterii cu începere de la ora 16:30 la acest meci extrem de dificil meci împotriva liderului la zi, CSM Reșița.

Universitarii vin după un alt joc dificil disputat în deplasare, cu SCM Poli Timișoara. Etapa trecută echipa pregătită de Adi Gorun a înregistrat primul eșec al sezonului la o diferență mare de scor, 45-26 (24-12).  Timișorenii au beneficiat însă de aportul a opt jucători titulari la prima echipă, care evoluează în Liga Zimbrilor. Manole a fost cel mai bun jucător al UCB cu șase reușite, urmat de Ghișe cu cinci goluri.

Acum universitarii așteaptă publicul la sală pentru a-i susține la acest joc dificil. „Vă așteptăm în număr cât mai mare, să fiți alături de handbaliștii universitari gorjeni, care ne reprezintă cu cinste!  Au nevoie de sprijinul fiecăruia dintre noi, in drumul spre îndeplinirea obiectivului propus”, a fost mesajul transmis suporterilor de către directorul clubului, Virgil Popovici.

Intrarea în Sala Sporturilor la meciul cu CSM Reșița va fi liberă.

Vizualizări: 736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: