Mărturisire șocantă: Micuța de 2 ani și jumătate a fost ucisă de verișorul ei

Criminalul Raisei, fetița de doi ani și jumătate din Dolj, găsită moartă în apropierea casei, și-a recunoscut fapta. Este vorba despre verișorul de 15 ani al micuței.

Tatal adolescentului a povestit în cadrul unei emisiuni TV faptul că fiul lui era agitat în momentul în care a fost descoperit trupul Raisei, mărturisind că el a fost cel care a ucis-o: ”L-am întrebat și a zis că nu știe nimic. El era un pic agitat, se plângea. Eu nu am fost sigur că este el și nu m-am gândit, deoarece în familie nu am fost agresivi. El a zis că i-a dat cu cuțitul și a dus-o în groapă. Nu ne-a spus nimic, dar îi pare rău de ce s-a întâmplat. Nu era agresiv, nu știu ce s-a întâmplat. Nu cred că a avut complice. Eu am găsit-o în groapă. El a recunoscut aseară că a făcut-o. A greșit, e copilul meu, îmi pare rău de el, de ce s-a întâmplat și că e nepoata mea. Dacă el a făcut-o, atunci își merită pedeapsa. El o iubea mult de tot pe Raisa și a zis în fața procurorilor că i-a părut rău de ce a făcut”.

Tânărul de 15 ani și fetița au rămas nesupravegheați în jur de 20 de minute, în casa băiatului, moment în care s-ar fi petrecut această tragedie. Potrivit procurorilor, adolescentul a ucis-o pe copilă și imediat după a aruncat-o în râpa în care a și fost găsită de polițiști.

Ancheta continuă în acest caz. Procurorii urmează să pună cap la cap toate informațiile și să anunțe ce s-a petrecut cu exactitate în ziua în care Raisa a fost ucisă.

Vizualizări: 1,293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: