Marius Tîrziu, tânărul cu „mâini de aur”

Perseverența este cheia către succes! Acest mesaj este transmis de reprezentanții Centrului de zi „Christian” din municipiul Târgu Jiu. Mesajul este cu trimitere la un tânăr care frecventează centrul de mai mulți ani și care, în ultima perioadă, și-a pus toată priceprea în crearea unor adevărate opere de artă. 

Marius Tîrziu este pictor și pirogravist, iar din mâinile sale rezultă „minuni”.

Acesta este noul fenomen dar și noul trend al Centrului „Christian”! Se numește Marius Tîrziu, este maseorul nostru și de un timp încoace este pictorul și pirogravistul care lucrează zi de zi la aceste opere  minunate. Am postat aici lucrările sale, ca să vă convingeți și voi că perseverența este cheia către succes. 

Este un om deosebit cu un caracter remarcabil, este un om „frumos” de la care am înțeles că politețea și răbdarea este principalul atu în drumul complicat către reușită. Dacă ne puteți permite o comparație, este precum briceagul multifuncțional, utilitatea, dibăcia și perseverența după cum spuneam, fac casă bună împreună”, este mesajul transmis de reprezentanții Centrului de zi „Christian”.

Marius Tîrziu este pasionat de pictură și pirogravură, dar a fost atras și de masaj, iar după ce a absolvit un curs de specialitate, îi ajută, cu pricepera sa, pe toți tinerii cu probleme de sănătate, care frecventează centrul „Christian”.

Galerie foto




Vizualizări: 2,054

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: