Marian Negrescu a jucat, din nou, pentru târgujieni

Actorul Marian Negrescu, întemeietorul Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”, a jucat aseară, din nou, pentru târgujieni.

Parteneri de scenă i-au fost actorii de la Teatru Național ”Aureliu Manea” din Turda, cei alaturi de care joacă în prezent.

Spectacolul a avut loc la Cinematograful Sergiu Nicolaescu, teatrul căruia i-a dat viață fiind ”închis” pentru marele actor.

Sala s-a umplut de cetățeni ai municipiului, dar și de actorii gorjeni care s-au format sub aripa lui Negrescu: Andreea Chirițescu, Iulian Marinescu, Adelina Puzdrea, Mihai Rădulea, Vlad Rădulea, Simona Urs.

Emoție și lacrimi. Vocea lui Marian Negrescu s-a auzit, din nou, la începutul unui spectacol, asta după ce la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” a fost înlăturată.

La conducerea instituției de cultură se află acum Mariana Ghițulescu. De la instalarea în funcţie a acesteia, peste 20 persoane au plecat din teatru. Unii prin demisie, ceilalţi prin neprelungirea contractului de muncă.

Directoarea a fost acuzată în repetate rânduri de abuz, iar angajaţii teatrului au realizat o petiţie împotriva acesteia, petiţie care a fost trimisă la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Vizualizări: 816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: