Lot mai subţire, echipă mai bună la Pandurii

Chiar dacă lotul s-a subţiat continuu din cauza accidentărilor echipa pregătită de Mario Găman s-a prezentat mult mai bine la ultimul amical. Gorjenii au învins liderul din Seria a 6-a cu un lot mult slăbit faţă de cel cu care a început pregătirea de iarnă.

Pe măsură ce se apropie debutul meciurilor oficiale, Pandurii Târgu Jiu începe să îşi revină şi, după o serie de eşecuri în amicale, formaţia gorjeană a arătat că este pregătită pentru partea a doua a campionatului.

Miercuri Pandurii a învins Viitorul Dăeşti prin golurile marcate de Georgescu şi Bebeto, antrenorul Mario Găman fiind mulţumit de modul în care s-a prezentat echipa: „Cred că am făcut cel mai bun joc din această perioadă de pregătire. Era al doilea meci împotriva celor de la Dăești, dar astăzi am fost mulțumit de toată lumea pentru că ne-am prezentat așa cum trebuie să se prezinte o echipă puternică. A fost un teren bun, unde s-a putut juca fotbal, împotriva unei echipe bune, deci din toate punctele de vedere a fost un meci foarte bun pentru ceea ce vrem noi să construim. Am văzut o echipă determinată, concentrată la fiecare acțiune a jocului, o echipă așa cum ne dorim noi să o vedem”.

Faţă de lotul de 23 de jucători pe care Pandurii l-a avut la reunire, au lipsit Tănăsoiu, Truşescu, Pleaşcă, Mensah şi Dumitrescu, toţi afectaţi de diferite probleme medicale, la ultimul meci consemnându-se doar revenirea lui Bebeto Lupuleţ, şi el accidentat la ultimele două meciuri amicale, înaintea celui de la Dăeşti.  

Pe lângă cei cinci accidentaţi, s-a renunţat la doi jucători, Tyresse şi Vrutal, iar alţi doi jucători care au evoluat până în luna decembrie, Cojocaru şi Corduneanu, au probleme medicale de durată şi nu vor reveni curând.

Vizualizări: 1,161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: